Cadeaubonnen

Wil jij je zwangere of net bevallen vriendin, dochter, collega of buurvrouw een originieel cadeau geven waar ze echt iets aan heeft? Bestel dan hier een cadeaubon voor een heerlijk ontspannen zwangerschapsmassage, bevallingsworkshop of cursus babymassage.

Zwangerschapsmassage

Je kunt kiezen uit een bon voor een massage in Groningen (Rivierenhof 12) of een massage aan huis. Lees hier meer over de zwangerschapsmassage.

Workshop “Bevallen vanuit Vertrouwen”

Deze workshop volgt de zwangere samen met haar partner en bereidt hen volledig voor op een ontspannen geboorte vanuit vertrouwen. Niet zweverig maar informatief en met veel praktische tips en oefeningen om samen optimaal voorbereid te zijn. Lees hier meer over de workshop. Je kunt een cadeaubon bestellen voor deelname aan een groepsworkshop of voor een privéworkshop online of aan huis.

Cursus babymassage

De eerste weken met een baby zijn vaak best intensief en staan vooral in het teken van zorgen. Hoe fijn is het om in deze tijd iets te doen met je kersverse baby dat ook nog grote voordelen heeft voor de band tussen moeder (of vader!) en kind en kan helpen bij darmkrampjes, huilen. Lees hier meer over de cursus. Je kunt een cadeaubon bestellen voor deelname aan een groepscursus van 2 lessen of een privéconsult van 1,5 uur aan huis.

Bestel hier jouw cadeaubon: