Zwangerschapsmassage

Een massage tijdens je zwangerschap is echt een cadeau aan jezelf. Een cadeau dat je verdient omdat je lichaam zo hard werkt om een heel nieuw leven te maken. Een massage helpt je om even heerlijk te ontspannen tijdens een moment helemaal voor jezelf. Daarnaast kan het helpen om eventuele fysieke of mentale klachten te verlichten.

” Bij 35 weken zwangerschap een heerlijke zwangerschapsmassage gehad van Margot. Alleen al een genot om even weer op je buik te kunnen liggen en je buik heerlijk te kunnen ontspannen. Margot stelt je op je gemak, legt goed uit wat de bedoeling is en vraagt naar je wensen. Het is een ontspannen sfeer en tijdens de massage heerlijke rustgevende muziek. Ook daarin had je je keuze. De massage zelf was rustig en zacht, waardoor ik even een heerlijk rustmoment had voor mezelf en de baby. Een aanrader! “ (Berdien)

Ik heb een speciale zwangerschapsmassagetafel met uitsparingen voor de buik en borsten, zodat je tijdens de massage lekker op je buik kan liggen. Je groeiende buik wordt ondersteund door een speciale buikband waardoor de rug optimaal kan ontspannen tijdens de massage.

Je kunt al een massage boeken vanaf 12 weken zwangerschap tot aan de geboorte van je kindje. Voor deze ontspannen massage ben je van harte welkom in mijn studio in Groningen (Rivierenhof 12), maar ik kom ook graag bij jou thuis. In je eigen vertrouwde omgeving kun je het beste ontspannen. Na de massage kruip je lekker op de bank met een dekentje of stap je zo in je eigen bad, douche of bed. Hoe fijn is dat! 

De massage in mijn studio kunnen we overdag plannen op maandag, dinsdag of donderdag. Een zwangerschapsmassage aan huis kan ook in de avonduren en bij uitzondering in het weekend gepland worden.

Bijdrage:

Massage op locatie (Rivierenhof 12, Groningen):
30 minuten: 40 euro
60 minuten: 60 euro

Massage aan huis (max. 30 min. rijden vanaf Haren/Groningen):
60 minuten: 75 euro

Ja, ik gun mezelf deze zwangerschapsmassage!

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Of stuur me direct een berichtje via WhatsApp.

Ook leuk om cadeau te doen! Bestel hier je cadeaubon.