Massage

Zwangerschapsmassage

Een massage tijdens je zwangerschap is echt een cadeau aan jezelf. Een cadeau dat je verdient omdat je lichaam zo hard werkt om een heel nieuw leven te maken. Een massage helpt je om even heerlijk te ontspannen tijdens een moment helemaal voor jezelf. Daarnaast kan het helpen om eventuele fysieke of mentale klachten te verlichten.

” Bij 35 weken zwangerschap een heerlijke zwangerschapsmassage gehad van Margot. Alleen al een genot om even weer op je buik te kunnen liggen en je buik heerlijk te kunnen ontspannen. Margot stelt je op je gemak, legt goed uit wat de bedoeling is en vraagt naar je wensen. Het is een ontspannen sfeer en tijdens de massage heerlijke rustgevende muziek. Ook daarin had je je keuze. De massage zelf was rustig en zacht, waardoor ik even een heerlijk rustmoment had voor mezelf en de baby. Een aanrader! “ (Berdien)

Ik heb een speciale zwangerschapsmassagetafel met uitsparingen voor de buik en borsten, zodat je tijdens de massage lekker op je buik kan liggen. Je groeiende buik wordt ondersteund door een speciale buikband waardoor de rug optimaal kan ontspannen tijdens de massage.

Je kunt al een massage boeken vanaf 12 weken zwangerschap tot aan de geboorte van je kindje. Voor deze ontspannen massage ben je van harte welkom in mijn studio in Groningen (Rivierenhof 12).

Boek hier direct jouw zwangerschapsmassage

Mamamassage

Het moederschap is prachtig maar vraagt ook veel van een vrouw, zeker in de eerste jaren. In de drukte vergeten veel moeders hoe belangrijk het is om af en toe ook eens zelf te ontspannen en genieten.

Tijdens een mamamassage hoef je even helemaal niets en mag je je overgeven aan een heerlijk ontspannende massage.

Boek hier direct jouw mamamassage

Massage aan huis

Op aanvraag is het mogelijk om een massage aan huis bij mij te boeken. Wil je een afspraak maken neem dan contact met me op door een mail te sturen naar info@margotjager.nl.

Bijdrage:

Massage op locatie (Rivierenhof 12, Groningen):
35 minuten: 45 euro
60 minuten: 70 euro

Massage aan huis (max. 30 min. rijden vanaf Haren/Groningen):
60 minuten: 85 euro

Ook leuk om cadeau te doen! Bestel hier je cadeaubon.