Workshop met partner: “Bevallen vanuit Vertrouwen”

Deze workshop volg je samen met je partner en is een perfecte aanvulling op de wekelijkse groepslessen, maar is ook heel goed ‘los’ te volgen.

In deze workshop vertel ik jullie alles wat je moet weten over het verloop van de bevalling met speciale aandacht voor de rol van de partner. Ik geef jullie praktische oefeningen en tips waar je echt iets aan hebt tijdens de bevalling.

“Wij hebben de partner workshop ‘bevallen vanuit vertrouwen’ gevolgd van Margot Jager en hebben hier in de voorbereiding naar de bevalling toe veel aan gehad. Margot geeft naast een heldere theoretische beschrijving van de bevalling ook praktische tips over houdingen en posities die je kunt aannemen tijdens het opvangen van de weeën. Met name dat laatste vonden wij erg prettig. Je gaat met je partner de houdingen en posities oefenen en krijgt daarbij gerichte aanwijzingen die straks van belang kunnen zijn. Na de workshop kregen we een snelhechter mee met alle tips en houdingen die we besproken en geoefend hebben. Deze snelhechter is vervolgens met arcering van de favoriete houdingen netjes opgeborgen in de vluchttas. We zijn er klaar voor!”

Joselien & Harmen
(privéworkshop)

Dit is geen schoolse of zweverige cursus maar een realistische, praktische workshop met ruimte voor interactie en humor.

Je kunt de workshop volgen in een groep , maar het is ook mogelijk om een privéworkshop te plannen. Er is dan nog meer ruimte voor jullie persoonlijke wensen en behoeften.

Bijdrage:
Groepsworkshop: 85 euro
Privéworkshop: 195 euro

Heb je interesse in de workshop “Bevallen vanuit Vertrouwen”, meld je dan hieronder aan en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

* Gebruik ik alleen als ik je niet per mail kan bereiken.