Yin Yoga

Bij Yin Yoga houd je een houding langer aan dan bij andere vormen van yoga waardoor deze diep inwerkt op je spieren en het bindweefsel. Je hoeft er niet lenig voor te zijn, je gaat voelen waar voor jou de ruimte zit en zoekt naar ontspanning in het ongemak. Na iedere houding is er een moment op de mat om na te voelen en te herstellen.

Doordat je langere tijd in een houding verblijft kom je beter in contact met je lichaam, identiteit, levenskracht en sensualiteit. Je leert beter te luisteren naar de signalen en behoeften van je lichaam waardoor je minder snel over je grenzen gaat. Je krijgt meer energie en leert steeds beter in het nu te leven, wat helpt om stress te verminderen en gedachten te ordenen.

Na de fijne lessen zwangerschapsyoga van Margot miste ik de yoga en het momentje voor mezelf. Toen Margot is gestart met de de yin yoga heb ik me dan ook meteen aangemeld. Heerlijk om de nieuwe week te beginnen met een les yin yoga. Even een moment om tot rust te komen. Door de yoga heb ik minder last van stijve spieren en rugklachten. Erg fijn! De lessen zijn afwisselend en er is een goede balans tussen inspanning en ontspanning.”
(Wiebrig Bakker)

Wie?
Iedereen die zich aangetrokken voelt tot deze vorm van yoga, ervaring is niet nodig.

Waar?
Studio Rivierenhof, Rivierenhof 12, Groningen

Wanneer?
Maandagochtend 9:00 tot 10:15 uur
Donderdagavond 20:15 tot 21:30 uur

Bijdrage
Je kunt een strippenkaart kopen met 10 lessen voor 135 euro of 5 lessen voor 70 euro. Als je geen proefles meer hoeft te volgen (bijv. omdat je al eerder hebt meegedaan aan een les of yoga-avond) dan kan je hier direct jouw strippenkaart aanvragen.

Het is mogelijk om een proefles te volgen. Deze kost 10 euro (contant meenemen).

Wil je je aanmelden voor een proefles dan kan dat hieronder.

* Gebruik ik alleen als ik je niet per mail kan bereiken.