Workshop “Voorbereiden op het moederschap”

Deze workshop volg je samen met andere zwangere vrouwen en is een perfecte aanvulling op de wekelijkse yogalessen, maar is ook heel goed ‘los’ te volgen.

In deze bijeenkomst van 2,5 uur gaan we verder dan de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Want na 9 maanden zwangerschap wordt er niet alleen een baby, maar ook een moeder geboren.

Het moederschap zorgt voor een grote transformatie die vaak gepaard gaat met gemengde gevoelens en onzekerheden. Ineens is daar een mensje dat helemaal afhankelijk is van jou. En naast dat je mag wennen aan deze grote verandering is het een enorme uitdaging om als moeder goed voor jezelf te blijven zorgen. 

Deze avond heeft als doel om je zo goed mogelijk voor te bereiden op wat je kunt verwachten als je moeder wordt, maar ook wat je kunt doen als het anders is dan je had verwacht of gehoopt.

Daarnaast is het ook gewoon een heerlijke, ontspannen en gezellige avond waarin je met andere aanstaande moeders ervaringen kunt uitwisselen. En wie weet ontstaan er wel contacten of zelfs vriendschappen voor het leven.

Moeder worden is voor veel vrouwen het mooiste en tegelijkertijd meest overweldigende wat ze meemaken in hun leven. Het is een prachtige reis die al begint in de zwangerschap maar die pas echt op gang komt als de baby er eenmaal is.

WAT JE MAG VERWACHTEN:
* Een perfecte aanvulling op een zwangerschapscursus
* 2.5 uur helemaal in het teken van voorbereiden op het moederschap
* Echt contact en verbinding met andere aanstaande moeders
* Een mix van praktische tips, theorie en ontspanningsoefeningen
* Thee met iets lekkers

WANNEER
Op dit moment staan er geen nieuwe data gepland. Als je interesse hebt in deze workshop vul dan zeker even onderstaand formulier in. Bij voldoende animo plan ik een nieuwe datum.

BIJDRAGE
45 euro

LOCATIE
Rivierenhof 12, Groningen

AANMELDEN

* Gebruik ik alleen als ik je niet per mail kan bereiken.