Mini-retreat Lente: Grow & Glow

De lente komt eraan en daarmee ook een nieuwe editie van de serie mini-retreats die Marieke Nanninga en ik ieder seizoen samen organiseren. De datum voor de lente mini-retreat is vrijdag 26 april 2024 van 19:30 tot 22:00 uur*.

* De lente-retreat is inmiddels volgeboekt. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst. Wanneer er iemand afzegt, krijg je van ons bericht met de vraag of je alsnog wilt meedoen (geen verplichtingen uiteraard)

De lente! Het seizoen van groei en bloei. De natuur ontwaakt, de dagen worden langer en langzaam wordt alles weer groener. We kruipen zelf ook uit onze wintercocon en zijn weer meer buiten om te genieten van de heerlijke lentegeuren, -kleuren en het zonnetje dat steeds meer licht en warmte afgeeft.

De lente is de tijd van handelen en uitvoeren. Onze creativiteit krijgt een boost en we kunnen de ideeën en plannen die we in de winter hebben bedacht nu gaan vormgeven. De lente is de tijd van ontplooiing, ontdekken en groeien. Het is een nieuw begin waarin we fysiek en geestelijk alles weer kunnen laten stromen.

Ben je helemaal in balans met de energie van de lente? Dan voel je je waarschijnlijk besluitvaardig en begint je energie zich te ontvouwen. Je hebt zin om te gaan! Wanneer de balans (nog) niet helemaal goed is kan dat juist leiden tot boosheid, irritatie of zelfs depressie. Tijdens deze retreat gebruiken we de energie van de lente om (weer) meer in balans te komen.

In de lente maken we de verschuiving van binnen naar buiten. We komen uit de winterperiode waarin we vooral in onze yin-energie zitten (naar binnen gericht) en gaan langzaamaan naar een yang-periode (naar buiten gericht). Tijdens de mini-retreat gaan we gezamenlijk deze overgang kracht bij zetten middels yoga, reiki en een creatief intermezzo.

Gun jij jezelf deze avond helemaal voor jezelf meld je dan alvast aan want voor je het weet vult de agenda zich weer. Zie het als een afspraak met jezelf. De winter-retreat zat bovendien al binnen een week vol, dus twijfel niet te lang als je zeker wilt zijn van een plekje.

VOOR WIE?

Deze retreat is toegankelijk voor alle vrouwen. Als jij je ertoe aangetrokken voelt, luister dan naar dat gevoel. Je bent meer dan welkom! De avond gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen en er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

DOOR WIE?: Margot Jager & Marieke Nanninga

WANNEER?: Vrijdagavond 26 april van 19.30 tot 22.00 uur

WAAR?: Studio Rivierenhof, Rivierenhof 12, Groningen

BIJDRAGE: 65 euro

AANMELDINGSFORMULIER: