Mini-retreat lente: Groei & Bloei

Vrijdag 31 maart 2023
19:00-21:30u
Rivierenhof 12, Groningen

Na de zeer geslaagde eerste editie van de mama mini-retreat in december vorig jaar wisten we meteen dat we dit een vervolg wilden geven. Wat hing er een fijne, ontspannen sfeer en alle mama’s (wij niet in het minst!) konden echt even opladen en met nieuwe energie weer naar huis. 

Zoals één van de deelnemende moeders het omschreef:

“Ik kijk er goed op terug. Het was een fijn ontspanningsmoment en leuk om weer eens omringd te zijn met andere vrouwen die op dezelfde golflengte zitten.”

Door echt even uit de rijdende trein van het moederschap te stappen, in combinatie met de yoga, ontspanningsoefeningen en Kundalini Reiki-energie die Marieke tijdens de retreat laat stromen, kom je niet alleen op het moment zelf tot rust maar neem je die ontspanning ook mee naar huis. 

Een moeder schreef ons na afloop: 

“‘Moet zeggen dat ik best relaxt ben sinds vorige week zaterdag, heel fijn. Geen idee of het ermee samenhangt maar ik kan veel beter overstijgend denken en kijken naar mijn emoties en wat bewuster rust nemen als ik wat druk ben. Het was een heerlijke dag! Dankjewel!”

Genoeg reden dus om dit nog eens dunnetjes over te doen. Deze keer is de mini-retreat op vrijdagavond 31 maart van 19:00 tot 21:30 uur en hebben we voor het thema “Groei en bloei” gekozen. Dit past goed bij de tijd van het jaar: de start van de lente. Alles begint te groeien en te bloeien en voor jezelf is dit ook de tijd om uit je winterslaap te komen en de energie weer te voelen stromen. Uiteraard allemaal vanuit een gevoel van rust en ontspanning.

Wat kan je verwachten?

Zachte, ruste yoga om uit je hoofd en in je lichaam te komen, ontspanningsoefeningen, een creatieve oefening om jouw intenties voor het voorjaar helder te krijgen en een hele fijne sfeer met gelijkgestemden. Natuurlijk zal Marieke weer Kundalini Reiki inzetten om nog dieper te ontspannen, weer te verbinden met jouw hart energie. We maken de weg vrij om te kunnen groeien en bloeien in het voorjaar. (Meer lezen over Reiki? Neem een kijkje op de website van Marieke: www.mariekenanninga.nl)

Voel je dat je enthousiast wordt? Dat je dit eigenlijk wel zou willen doen voor jezelf? Gun het jezelf dan! Schuif alle (praktische) bezwaren aan de kant en schrijf je gewoon in.

WIE?
Moeders in de breedste zin van het woord. Ook als je zwanger bent of je kindje fysiek niet bij je is, ben je welkom. De ochtend gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen en er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

WANNEER?
31 maart 2023 van 19:00 – 21:30 uur

Kan jij niet op 31 maart? Geen probleem! De volgende mini-retreat staat al gepland. Deze zomereditie zal zijn op vrijdag 16 juni van 19:30 – 22:00 uur. Hier vind je meer informatie.

WAAR?

Rivierenhof 12, Groningen

BIJDRAGE
50 euro

Gun jij jezelf deze tijd voor jezelf? Meld je dan aan via onderstaand formulier.