Mama mini-retreat: Gewoon even zijn

Zaterdag 10 december 2022
10:00-12:30u
Rivierenhof 12, Groningen

Snak jij er ook zo naar?
Even niets hoeven, even niet moeten?
‘Gewoon even zijn’

Lees dan zeker even verder…

‘Gewoon even zijn”: Het klinkt zo makkelijk maar oh wat kan het lastig zijn om in de drukte van alledag tijd voor jezelf vrij te maken waarin je even helemaal niets ‘moet’. Want zeg nou zelf we ‘moeten’ iedere dag zoveel: je wilt een goede mama, partner, werknemer, vriendin, dochter, zus, buurvrouw en wie weet wat nog meer zijn. En daar ergens tussendoor ben je er zelf ook nog. Ook daar kan je een ‘moeten’ inleggen. We ‘moeten’ ons ontwikkelen, we ‘moeten’ persoonlijk groeien, we ‘moeten’ gezond eten en voldoende sporten, etc.

Maar hey, mag je ook gewoon even zijn? Stilstaan, ontspannen, niets moeten… Ja wat ons betreft mag (moet?) je jezelf dat van tijd tot tijd gunnen. Even loskomen van de drukte van alledag en jezelf opladen, zonder doel. Gewoon even zijn…

We nodigen je van harte uit om dat met en bij ons te komen doen!

Wat gaan we doen?

We organiseren een heerlijk ontspannen ochtend waarin we yoga en reiki gaan combineren. Margot neemt je mee in een fijne, rustige yogasessie. De yoga helpt je te gronden en weer te verbinden met je lijf en met jezelf. Met behulp van zachte, ontspannende bewegingen kom je even helemaal los van de buitenwereld en ga je weer voelen wat er in jou leeft. De oefeningen zijn voor iedereen makkelijk te doen, ervaring met yoga is dan ook niet nodig.

Marieke zal het gevoel van ontspanning dat je na afloop van de yoga hebt versterken met Reiki. Lekker liggend onder een dekentje stroomt de fijne Reiki energie naar je toe. Je zult je nog meer ontspannen gaan voelen, nog meer voelen dat je ‘gewoon even mag zijn’ en loslaten wat je nu niet meer nodig hebt.

We sluiten de ochtend af met een kopje thee en wat lekkers.

Kortom: deze ochtend staat helemaal in het teken van jou: een heerlijke oplader in de vaak hectische decembermaand.

WIE?
Moeders in de breedste zin van het woord. Ook als je zwanger bent of je kindje fysiek niet bij je is, ben je welkom. De ochtend gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen en er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

WANNEER?
10 december 2022 van 10:00 – 12:30 uur

WAAR?

Rivierenhof 12, Groningen

BIJDRAGE
39 euro

Gun jij jezelf deze tijd voor jezelf? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Wie zijn wij?

Margot Jager en Marieke Nanninga. In een vorig leven waren wij collega’s in het UMCG en sinds die tijd ook vriendinnen. Inmiddels is Margot zwangerschapscoach (www.margotjager.nl) en Marieke Reiki behandelaar (www.mariekenanninga.nl). We richten ons allebei op vrouwen in de periode van zwangerschap en de transformatie die het moederschap met zich meebrengt. We gunnen het iedereen om makkelijker door het moederschap te gaan en daarbij jezelf niet uit het oog te verliezen.