Yoga & Ontspanning: 15 december

Op vrijdagavond 15 december 2023 organiseer ik een ontspannen yoga-avond. Een rustmoment in de drukke decembermaand waarin je de boel de boel mag laten en je gaat opladen voordat de kerstvakantie en feestdagen beginnen.

Deze avond staat in het teken van stilstaan en verbinden. Ik neem je mee in fijne meditaties, yin yogahoudingen we sluiten af met yoga nidra.

Bij Yin Yoga houd je een houding langer aan dan bij andere vormen van yoga waardoor deze diep inwerkt op je spieren en het bindweefsel. Je hoeft er niet lenig voor te zijn, je gaat voelen waar voor jou de ruimte zit en zoekt naar ontspanning in het ongemak.

Bij Yoga Nidra, oftewel yoga van de slaap, werken we toe naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning. Dit lijkt op slapen maar eigenlijk ben je meer alert dan wanneer je wakker bent. Hierdoor kan je spanningen die je (onbewust) vasthoudt verwerken. Een uur Yoga Nidra kan voelen als vier uur slaap. 

Waar en wanneer?
Vrijdagavond 15 december
19:30 – 21:30 uur
Studio Rivierenhof, Groningen

De bijdrage voor deze avond is 35 euro (of 2 strippen van je strippenkaart als je yoga bij mij volgt). Prima cadeautje voor de feestdagen aan jezelf toch?

Deze avond is geschikt voor alle vrouwen, dus ook wanneer je zwanger bent kan je meedoen. Indien nodig laat ik je aanpassingen zien voor de houdingen die we doen.

Wat krijg je?
❤️ Een volledig verzorgde avond voor jou
💜 Totale ontspanning met meditatie, diepwerkende yin yogahoudingen en yoga nidra
💛 Contact en verbinding met gelijkgestemde vrouwen
🧡 Na afloop 2 audio’s met door mij ingesproken meditaties

Voel jij dat dit precies is wat je nodig hebt in deze drukke decembermaand? Meld je dan hieronder aan en ik zie je graag op 15 december!